Een afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online agenda of telefonisch op 09/2253045, bij voorkeur tijdens de openingsuren van het secretariaat. 

Wij zijn beschikbaar op werkdagen, uitsluitend op afspraak. We streven ernaar om stipt te zijn, maar soms kunnen er door onvoorziene omstandigheden korte wachttijden ontstaan. 

Indien u een dringend medisch probleem heeft en er online geen afspraken meer vrij zijn, neem gerust telefonisch contact op!    

Gezien de drukte in onze praktijk zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren.

Verlofperiode

Dr. Nele Van de Wiele

  • maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli

Dr. Elise Veys

  • vrijdag 14 juni tot en met vrijdag 28 juni

Huisbezoeken

Als het om medische redenen niet mogelijk is om naar onze praktijk te komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Wij verzoeken u om dit vóór 10 uur 's ochtends te doen. We kunnen geen specifiek tijdstip garanderen. Tevens kan u niet kiezen welke arts er bij u langskomt. 
 De faciliteiten in onze praktijk bieden betere mogelijkheden voor onderzoek en behandeling. Daarom adviseren wij u, indien mogelijk, om naar de praktijk te komen.

Huisbezoeken kunnen ENKEL telefonisch aangevraagd worden via 09 225 30 45.

Wachtdienst

Huisartsenwachtpost

In geval van urgente medische situaties na 19u 's avonds of in het weekend, kunt u de huisartsenwachtdienst in Gent bereiken op het nummer 1733 (betalend).  

Apotheek

Voor dringende medicatie kunt u de apotheek van wacht bereiken op 0900/10500 (betalend). 

Tandarts

Indien u spoedeisende tandheelkundige zorg nodig heeft, is de tandarts van wacht bereikbaar op 0903/39969 (betalend)


Telefonisch consult

We houden telefonische vragen en adviezen zo beknopt mogelijk. Voor een uitgebreidere bespreking is het beter om een consultatie in te plannen, aangezien een telefoongesprek geen volwaardige consultatie vervangt.

Voor korte vragen over medicatie, aanvullende onderzoeken of bloedafname kunt u ons bellen. Houd er rekening mee dat we tijdens consultaties beperkt tijd hebben voor telefoongesprekken. Indien de arts oordeelt dat een persoonlijke afspraak beter is voor uw situatie, vragen wij u een afspraak in te plannen.

Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:30. 


Voorschriften en attesten

Voor het opstellen van attesten, zoals voor werkonbekwaamheid, kinesitherapie, voorschriften of een verwijsbrief voor een specialist is het nodig dat u langskomt voor een consultatie. Enkel op deze manier hebben we voldoende informatie en tijd om je documenten correct in te vullen. We zorgen er voor dat we genoeg voorschriften meegeven tot het tijd is voor uw volgende bezoek.

U kan uw openstaande voorschriften bekijken via mijngezondheid.be, Helena, of Voorschrift op zak